Ardovlam, meer dan 25 jaar specialist in veiligheid

Veiligheid is een basisbehoefte, maar helaas geen gemeengoed. Een echt veilig gevoel vereist maatwerk van een specialist: Ardovlam. Wij hebben alle kennis in huis voor betrouwbare hoogtechnologische veiligheidsoplossingen zoals brand- en gasdetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole en camerabeveiliging. We verzorgen ontwerp, installatie en onderhoud op maat vanuit onze vestigingen in Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen.

 

Wij zijn een van de marktleiders in België op het gebied van fire safety (branddetectie & gasdetectie) en security (inbraakdetectie, camerabewaking, toegangscontrole & geïntegreerde veiligheidsbeheersystemen). Elk jaar nemen we zo’n 1000 veiligheidssystemen in bedrijf en hebben we meer dan 5.000 installaties in onderhoudscontract. We bieden dan ook een onderhouds- en herstellingsservice van 24/24 en 7/7. We zijn actief in de industrie, utiliteitsbouw, zorgsector, verblijfstoerisme en onroerend erfgoed.

Ardovlam is als installateursbedrijf erkend door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken en beschikt over het VCA**-, ISO 9001:2008-, BOSEC-, INCERT- en FISQ-certificaat.

 

Vertrouw op veiligheid, vertrouw op Ardovlam!